Leestijd: 3 minuten

Duurzaam en milieuvriendelijk in IT met de LCU CW

Heb je ooit nagedacht over de impact van je (lokale) serverrack of computerruimte op het milieu? De traditionele koelmethoden zijn niet alleen energie-intensief, maar verhogen ook de CO2-uitstoot.

Stel je voor dat elk rack in je hybride serveromgeving niet alleen je gegevens veilig houdt, maar ook bijdraagt aan een groenere planeet. Met de in het rack geïntegreerde Liquid Cooling Unit Chilled Water (LCU CW) zet jouw bedrijf een krachtige stap richting duurzaamheid.

Aantrekkelijke duurzame voordelen

Wil jij milieuvriendelijk een lagere CO2-voetafdruk? Waterkoeling is een duurzamere keuze die daaraan bijdraagt.

Zo is de geïntegreerde LCU CW koelunit speciaal ontworpen om alleen de racks te koelen. Dit betekent dat je minder energie verbruikt dan het koelen van een complete ruimte.

Zo verminder je niet alleen de belasting op je bestaande airconditioningsystemen, maar verlaag je ook je energiekosten. Tevens stimuleert de overheid deze innovatie met de Energie Investering Aftrek (EIA), wat een extra netto financieel voordeel van meer dan 10% voor je organisatie oplevert.

Versterk je groene imago

Dat is niet het enige. Want met de LCU CW in jouw (hybride) server- en networking racks toont je bedrijf niet alleen toewijding aan duurzaamheid. Ook voldoe je aan de groeiende milieu verwachtingen van je klanten. Want steeds meer bedrijven en consumenten zijn zich bewust van de milieu-impact van hun keuzes. Daarom groeit het verlangen om te kiezen voor bedrijven en oplossingen die een duidelijke, milieuvriendelijke en duurzame benadering laten zien.

Door voor de LCU CW te kiezen, positioneer je je bedrijf als een leider op het gebied van milieubewustzijn en duurzaamheid binnen de industrie.

Waarom de LCU CW essentieel is

In elke bedrijfsomgeving waar betrouwbare processen essentieel zijn, verlaagt de LCU CW operationele kosten. Tegelijkertijd verhoog je de betrouwbaarheid van belangrijke systemen. Deze innovatieve oplossing verbetert de efficiëntie van je IT-processen, ongeacht de specifieke uitdagingen of eisen van je sector.

Of je nu continu data moet verwerken, winstmarges wilt verbeteren, of efficiënt moet werken in beperkte ruimtes. De LCU CW leidt naar energie-efficiëntie en kostenreductie. Ontworpen voor (hybride) server- en networkingracks in verschillende industrieën, ondersteunt deze unit jouw streven naar duurzaamheid en economische efficiëntie.

Tijd voor milieuvriendelijke stappen?

In een wereld waar duurzaamheid een trend is die steeds belangrijker wordt, toont jouw keuze voor de LCU CW aan dat jouw organisatie hoge prioriteit geeft aan zowel operationele excellentie als milieubescherming. Daarom betekent het kiezen voor de LCU CW niet alleen maar een technologische upgrade, maar ook het nemen van verantwoordelijkheid voor de ecologische impact van je operaties.

Je organisatie heeft enkel gekoeld water nodig. Ontbreekt dit? Geen probleem, we regelen als oplossing een chiller die tevens vrije koeling biedt, waardoor je overal flexibel installeert

Zet vandaag nog de stap naar een duurzamere en efficiëntere toekomst met de LCU CW. Alle stakeholders en de planeet zijn je dankbaar.

Ontdek hier meer informatie over de LCU CW!

Reageren

 

 

Let op: een reactie wordt pas geplaatst na goedkeuring van een beheerder