Leestijd: 3 minuten

Flexibele IT-infrastructuur door modulariteit van de ruimte-efficiënte LCU CW koelunit

Computerruimtes en IT-infrastructuren groeien en veranderen. Maar jij voelt de druk van de beschikbare fysieke ruimte in je computerruimte. Herken je de uitdaging om meer apparatuur te laten passen?

Wereldwijd willen professionals IT-processen optimaliseren, zonder in te leveren op prestaties of betrouwbaarheid. Cruciale apparatuur die vecht om een plekje is niet alleen een nachtmerrie voor toegankelijkheid, maar ook voor efficiëntie. Het is een puzzel die niet alleen ruimte vereist, maar ook slim denken.

Wat jouw bedrijf nodig heeft is een innovatief modulair ontwerp. Een micro datacenter (MDC) inclusief geïntegreerde  koelunit dat zich aanpast aan jouw behoeften. Dit is de kracht van de Liquid Cooling Unit Chilled Water (LCU CW). Gemaakt om je (bestaande) networking- en serverracks uit te breiden.

Ideale oplossing voor compacte ruimtes
Voor locaties waar ruimte schaars is of waar elke millimeter telt, is een MDC voorzien van een LCU. Dit is de innovatieve oplossing die je nodig hebt.

Zo ben je ervan verzekerd dat jouw bedrijf kan blijven groeien, terwijl je ruimte-eisen niet hoeven mee te groeien. Door de inzet van een MDC met de LCU CW transformeer jij ruimtebeperkingen in mogelijkheden.

Aanpassen aan jouw behoeften door modulariteit
En dat is noodzakelijk. Want de wereld beweegt snel, en jouw koelbehoeften vandaag zijn mogelijk niet wat je morgen nodig hebt. Hier komt de modulariteit van de LCU CW om de hoek kijken.

Veranderen jouw koelbehoeften of IT-infrastructuur? Geen zorgen. De LCU CW past zich moeiteloos aan. Voeg modules toe, schaal op of af, afhankelijk van jouw dynamische behoeften. Je hoeft niet je hele systeem opnieuw in te richten.

Vandaag een kleine setup, morgen een uitgebreide, decentrale computerruimte. Dit is de flexibiliteit die past bij de dynamische wereld van IT.

Jouw voordelen door slimme ruimtebenutting
Met LCU CW maak je niet alleen slim gebruik van beperkte ruimtes, maar zorg je ook voor een efficiëntere en kosteneffectieve koeling.

Afhankelijkheid is door de LCU CW verleden tijd. Zo ben je niet meer gebonden aan de beperkingen van je fysieke ruimte. Of deze nu stoffig of vochtig is, het maakt niet uit waar je de MDC oplossing neerzet. Je bent vrij om te plannen, te groeien en te optimaliseren, wetende dat je koelsysteem zich aanpast aan jouw visie.

Want het systeem is ontworpen om maximale koelprestaties te leveren binnen een compact design, waardoor je niet alleen ruimte, maar ook energie bespaart.

Kiest jouw bedrijf voor efficiëntie en flexibiliteit?
De LCU CW staat voor meer dan alleen koelen. Je gaat voor intelligent ruimtebeheer in je 19 ‘’ rack, en aanpasbaarheid in iedere omgeving. Deze unit bewijst dat je in elke beperkte omgeving grootse prestaties kunt leveren.

Kies voor een oplossing die niet alleen je apparatuur koelt, maar ook meebeweegt met de ruimtelijke en operationele eisen van jouw serverruimte. Optimaliseer jouw totale IT-infrastructuur door decentrale opstellingen, en maximaliseer zo jouw beschikbaarheid.

Je organisatie heeft enkel koud water nodig. Ontbreekt dit? Geen probleem, we regelen als oplossing een chiller die tevens vrije koeling biedt.

Ben jij klaar om je IT-hardware te transformeren en elke vierkante meter optimaal te benutten? Kies voor een micro datacenter met de LCU CW om de stap te zetten naar een efficiëntere, flexibelere toekomst. Voor meer informatie over de LCU CW klik hier

Reageren

 

 

Let op: een reactie wordt pas geplaatst na goedkeuring van een beheerder