Hoe kiest u het beste Edge koelsysteem

IT-Infrastructuur Discover the Edge

Bijna elk apparaat is tegenwoordig verbonden in een groot netwerk en kan met andere apparaten communiceren. Zonder tussenkomst van mensen. Ook binnen uw bedrijf zijn er vele devices die verbinding met elkaar leggen via het netwerk. Hierdoor kunnen processen in uw bedrijf geautomatiseerd worden en speelt u sneller in op eventuele disfunctionaliteiten die voor uitval van uw apparaten kunnen zorgen.

Nieuwe netwerk apparatuur vraagt om additionele koeling en de kosten van uitval worden alleen maar hoger. Het strategische belang voor veel bedrijven is duidelijk, het reduceren van de risico’s. De toename van IT-load creëert unieke uitdagingen voor onder andere adviseurs, HVAC deskundigen en systemintegrators voor de juiste koeloplossing in een Hybrid Cloud omgeving.

Elbert Raben geeft op 22 augustus een webinar waarin  hij de variabelen in de wereld van Edge Computing verkent met de nadruk op energie efficiënte koeling binnen uw eigen IT omgeving. Elbert Raben geeft u een checklist van de eisen die specifiek zijn voor “the Edge” voor zowel bestaand als nieuwe rack- als rij gebaseerde koeloplossingen.

Aan het eind van het webinar weet u wat efficienter is; koelen met water of met koudemiddel. U weet welke vormen van redundantie er zijn en u kunt de variabelen van de Edge koeling evalueren.

Aanmelden webinar
Delen op

Reageren

 

 

Let op: een reactie wordt pas geplaatst na goedkeuring van een beheerder