De laatste ontwikkelingen in klimatisering komen naar u toe

Als het gaat om de klimatisering van schakelkasten, staan de ontwikkelingen bepaald niet stil. Maar hoe werken de laatste innovaties zoals de inverter regeling en het revolutionaire hybride koelaggregaat met heatpipe technologie nu in de praktijk? Met één telefoontje staat de demobus bij u voor de deur.

Naast kasten voor besturingen en ICT levert Rittal een breed assortiment accessoires, waaronder koelsystemen. De demobus van Rittal is een mobiele showroom barstensvol koeltechniek. Van drukventiel tot complete chiller – alle koelproducten zijn te zien. In veel gevallen zelfs in werking.

Revolutionaire hybride koelaggregaat met heatpipe

Uiteraard ontbreken de laatste innovaties op koelgebied niet in de demobus. Zo krijgt u een demonstratie te zien van de Blue e+. Dit hybride koelaggregaat is uitgerust met de passieve heatpipe technologie. Dit levert voor de koeling een energiebesparing op tot maar liefst 75% ten opzichte van traditionele koelaggregaten. Tijdens de demo is dit live te volgen via de bijbehorende app.

Als u het mij vraagt, is het revolutionaire Blue e+ hybride koelaggregaat al reden genoeg om de demobus van Rittal uit te nodigen voor een bezoek aan uw bedrijf.

Verder toont Rittal in de demobus ventilatoren, thermo-electric coolers (TEC), koelaggregaten, lucht/warmtewisselaars, de nieuwste generatie industriële LCP’s, chillers en dakventilatoren.

De demobus is een perfecte manier om kennis te maken met de nieuwste ontwikkelingen op koelgebied. Binnen een halfuur bent u weer helemaal op de hoogte van de laatste techniek.

Benieuwd naar de demobus?

De Rittal demobus komt graag naar u toe. Ga naar rittalontour.nl en plan direct online een afspraak. Uw persoonlijke accountmanager rijdt de demobus bij u langs op de afgesproken dag.

rittalontour.nl

 

Delen op