Leestijd: 4 minuten

Overmatig geluid van IT apparatuur is storend

Geluid is een trilling van de lucht die het trommelvlies raakt en geïnterpreteerd wordt door het oor en de hersenen. Men spreekt in het algemeen van lawaai als men het geluid als onnodig en hinderlijk ervaart.

Wist je dat lawaai van actieve IT-hardware, met name van rackservers storend is tijdens het werk. Dat zet de efficiëntie en het welzijn van jezelf en je collega’s onder druk.

Maar stel je voor: geen gezoem of gepiep – alle rust om te kunnen focussen. Durven vertrouwen op een betrouwbare basis voor je meest kritieke systemen. Dat wordt realiteit met de geïntergreerde Liquid Cooling Unit Chilled Water (LCU CW) van Rittal.

Deze vernieuwende geïntegreerde rackoplossing beschermt je belangrijkste IT-apparatuur tegen externe invloeden, zoals stof en vocht én garandeert jou een omgeving waar stilte heerst.

Waarom hoge bescherming telt

Dat gezegd hebbende… In veeleisende sectoren draaien processen 24/7 door. Omdat elke seconde telt. Een moment van uitval is onaanvaardbaar en veroorzaakt chaos.

Daarom wil jij je IT- en bedrijfsprocessen optimaal beschermen.

Dit brengt je bij de IP55-beschermklasse van je server- en networkingracks voorzien van een geïntegreerde LCU CW koeloplossing. Met deze beschermklasse hoef je je geen zorgen te maken. Ook al plaats je jouw 19’’ rack in een stoffige of vochtige omgeving, al jouw IT-apparatuur is veilig. Zo profiteer je altijd van een betrouwbaar netwerk, wat garant staat voor een doorlopend proces.

Geluidsreductie is meer dan comfort

Aan de andere kant gaat de impact van geluid in IT-ruimtes verder dan comfort. Het raakt direct de efficiëntie en effectiviteit binnen je organisatie. Overmatig lawaai kan leiden tot fouten en stress.

Geluid wordt gemeten in decibel dB(A).

De geluidsintensiteit verdubbelen komt overeen met een niveau dat met 3 dB(A) is verhoogd. Een geluidsniveau verminderen met 3 dB(A) komt neer op een halvering ervan.

De14 dB(A) geluidsreductie bij “gesloten” server- en networkingracks zorgen voor een stille storingsvrije werkomgeving. Investeer in deze stille innovatie om risico’s te verminderen en de productiviteit te verhogen. Bied je collega’s de rust die ze nodig hebben om werkprocessen te bewaken. Dat leidt uiteindelijk tot meer tevredenheid en bedrijfsgroei.

De onmisbare kracht van de LCU CW

De LCU CW vormt de ruggengraat van je bedrijfsvoering door de veiligheid en efficiëntie van je systemen te verzekeren. Deze geïntegreerde koeloplossing biedt onmisbare ondersteuning.

Want je verlengt niet alleen de levensduur van je apparatuur. Je verbetert ook de energie-efficiëntie, wat leidt tot slimme kostenbesparingen. Of je nu continu data verwerkt, je winstmarges wilt verhogen, of efficiënt ruimte wilt benutten, de LCU CW biedt economische voordelen en verbetert je operationele procedures.

Deze unit is speciaal ontworpen om verschillende industrieën te ondersteunen, van kleine serverruimtes tot micro datacenters. Zo draag je met de LCU CW bij aan duurzaamheid en een operatie van excellente kwaliteit.

Kies voor zekerheid en stilte voor jouw IT-omgeving

In de competitieve en veeleisende technologische wereld van vandaag, biedt de LCU CW meer dan koeling; het is jouw garantie voor continuïteit en rust.

Door te kiezen voor deze innovatie, rust je jouw IT-infrastructuur uit met de beste verdediging tegen externe bedreigingen en lawaai. Zo leg je een duurzaam en solide fundament voor de toekomst van je bedrijfsgroei.

Het enige wat je nodig hebt? Koud water. Mocht je dit niet rechtstreeks beschikbaar hebben, dan helpen we jou met een chiller inclusief vrije koeling.

Ben je klaar om de stilte te omarmen en je computerruimte naar een nieuw niveau van bescherming en efficiëntie te tillen? Kies voor de LCU CW en ervaar de kracht van rust en zekerheid.

Voor meer informatie over de LCU CW verwijzen wij je graag hier door naar onze landingspagina!

Reageren

 

 

Let op: een reactie wordt pas geplaatst na goedkeuring van een beheerder