Leestijd: 1 minuut

De volledige IT-wereld in zakformaat

IT-Infrastructuur

Rittal heeft een nieuw kennisboek toegevoegd aan de technische bibliotheek: ‘De wereld van IT-infrastructuren’. In dit technische kennisboek staat waardevolle achtergrondinformatie om IT-verantwoordelijken en -beslissers de juiste basis te geven voor IT-besluitvorming. Het boek kan gezien worden als hulpmiddel bij het selecteren van systeemcomponenten en IT-infrastructuursystemen. ‘De wereld van IT-infrastructuren’ is de vierde in een reeks kennisdocumenten.

Het nieuwe deel uit de technische bibliotheek van Rittal gaat uitgebreid in op succesfactoren van IT-infrastructuren, zoals vermogen, beschikbaarheid, efficiëntie, locaties en duurzaamheid. De lezer ontvangt praktische hulp, zoals formules en evaluatienormen voor het berekenen van de energie-efficiëntie van serverruimten en datacenters. Het kennisboek laat bovendien zien hoe de performance van een IT-infrastructuur afhankelijk is van het samenspel tussen de afzonderlijke systeemcomponenten.

“Maar ook voor zeer grote projecten, zoals de engineering, bouw of modernisering van een volledig datacenter, biedt het boek praktische tips en oplossingen”, aldus auteur Martin Kandziora. “Het kennisboek geeft antwoord op vragen zoals hoe je kleine, middelgrote of grote serverruimten duurzaam bouwt of moderniseert.”

Benieuwd naar het technische boek? Zorg ervoor dat u een exemplaar hebt van het technische kennisboek ‘De wereld van IT-infrastructuren‘!

Reageren

 

 

Let op: een reactie wordt pas geplaatst na goedkeuring van een beheerder