Leestijd: 1 minuut

Edge Computing?

Discover the Edge

Edge Computing is de gedecentraliseerde verwerking van data die letterlijk aan de rand van het internet worden aangemaakt door IoT-apparaten. Dit verlaagt de latency omdat de weg naar het datacenter of de cloud niet meer afgelegd hoeft te worden. Gegevens kunnen in realtime worden geanalyseerd en verwerkt – een eigenschap die van enorm belang is voor sectoren als de gezondheidszorg, productieprocessen, telecommunicatie en financiën. Tijd speelt een rol voor iedereen die te maken heeft met IoT-apparaten.

Een Rittal Edge-oplossing dat zich dichter bij uw toepassingen bevindt, helpt niet alleen om de latency te verkorten, maar maakt ook snellere berekeningen mogelijk voor een soepele werking. Dankzij de continue statusbewaking kunnen uw apparaten en toepassingen worden geoptimaliseerd. Een lagere latency betekent ook dat u met het IoT sneller en betrouwbaarder krijgt wat u wilt.

Door de schaalbaarheid van Rittal Edge-oplossingen kunt u de rekencapaciteit en infrastructuur aanpassen aan uw datavolume. Standaardisatie is daarbij een essentiële factor voor de schaalbaarheid van uw Edge-omgeving. Omdat deze omgeving zich tussen de IoT-apparaten en het Core Datacenter bevindt, draagt het ook bij aan de gegevensbeveiliging.

Tags Discover the Edge

Reageren

 

 

Let op: een reactie wordt pas geplaatst na goedkeuring van een beheerder