Leestijd: 2 minuten

Compleet Direct – Uitgebreid assortiment voorgemonteerde VX IT racks

Rittal start 2023 met Compleet Direct, de nieuwe naam voor het assortiment voorgemonteerde VX IT racks. Het Fast & Easy programma, inclusief de snelkeuzekaart, komt hiermee te vervallen.

Wat is er anders in de nieuwe snelkeuzekaart:

 

  • Updaten artikelnummers toebehoren
  • Uitbreiding toegangscontrole 19” PDU
  • Energiebesparende ventilator-unit met toerentalregeling

 

                                           Bekijk de kaart

 

Waarom is er een nieuwe snelkeuzekaart?

Compleet Direct telt net als de voorganger 18 voorgemonteerde racks uit de VX IT series. Nieuw is dat deze nu vanuit Nederland waardoor snellere levering mogelijk wordt gemaakt. Door deze verandering is van een aantal artikelen de productnummers gewijzigd. Daarom is het niet mogelijk om de oude kaart nog  te gebruiken. Van het gehele portfolio Basic, Metered, Metered Plus, Switched en Managed PDU’s zijn op de nieuwe kaart de 18 meest gangbare PDU’s weergegeven.

 

Slimme PDU

De Rittal PDU wordt steeds slimmer. Afhankelijk van het gekozen model meet deze meer dan alleen het stroomgebruik per fase of outlet. Met een PDU voorzien van sensoren is het mogelijk een gehele serverkast remote te monitoren op temperatuur, vocht, maar ook vandalisme en inbraak. Voor toegangscontrole kunnen 8 deuren voorzien van een elektronische handgreep worden bewaakt met een intelligente PDU

 

Energiebesparende ventilator

Een energiebesparende toerentalgeregelde ventilator unit zorgt in het Compleet Direct VX IT rack voor optimale luchtstroming op basis van de gemeten temperatuur. Gaat de temperatuur in het rack omhoog dan toeren de fans automatisch mee.

 

Door op de snelkeuzekaart zowel het voorgemonteerde VX IT rack als moderne PDU aanbod weer te geven is het selecteren en bestellen van een complete keuze eenvoudiger dan ooit. Rittal zorgt vervolgens voor een vlotte levering.