Leestijd: 3 minuten

Even voorstellen:
Jerry Mesu

RiMatrix Next Generation (NG)

Als Account Manager RiMatrix beschikt Jerry Mesu over de kennis en ervaring om multidisciplinaire IT-projecten te realiseren. Van ontwerpfase tot en met oplevering. “Hierbij richt ik mij op het ontwikkelen van een schaalbaar systeem dat het best aansluit bij de specifieke klantbehoefte, nu en in de toekomst.”

 

“Multidisciplinair werken geeft mij veel voldoening. Om meer allround te werken, ben ik in 2015 overgestapt van Account Manager IT naar Account Manager RiMatrix. Ik beheer een aantal key accounts, werk landelijk en heb daarbij de focus op West-Nederland. Met RiMatrix Next Generation leveren we een schaalbare oplossing, die bestaat uit rack, stroom, koeling, beveiliging en monitoring & remote management voor de eigen hardware. Hiermee komen we tegemoet aan de toenemende vraag naar flexibele, energiezuinige, compacte oplossingen voor bedrijfszekerheid en snelle lokale verwerking van data.”

 

Efficiënte hoplossing

“Elk RiMatrix-project is maatwerk. Hierdoor is het werk ontzettend divers en zit ik met verschillende mensen en organisaties om tafel. Het groeipad van de ondernemer is het uitgangspunt in de gesprekken. Wat heeft hij nu en in de toekomst nodig? We zoeken naar een efficiënte oplossing, gekeken vanuit de gebruiker. Daarbij ontzorgen we de klant in het hele traject en werken we met partners voor de installatie. Als ik vanuit een vraag dé oplossing voor de klant kan helpen realiseren, geeft dat veel voldoening.”

 

Goede gesprekspartner

“Voordat ik in 2011 bij Rittal kwam, heb ik dertien jaar bij Getronics (later KPN) gewerkt. Ik heb een achtergrond in het adviseren en installeren van bekabelinginfrastructuren. De techniek heeft me altijd getrokken. Ik volgde de havo, maar was geen jongen die graag boeken las. Exacte vakken lagen me meer. Daarom koos ik na de havo voor de MTS elektrotechniek en telematica. Na mijn opleiding ging ik werken en studeerde ik HTS elektrotechniek in de avonduren. Ook ben ik in het bezit van de internationaal erkende RCDD (Registered Communications Distribution Designer) accreditering van BICSI. Hierdoor beschik ik over veel kennis en ervaring als het gaat om passieve infrastructuren en technische ruimtes. Het maakt me een goede gesprekspartner voor klanten.”

 

Allemansvriend

“Bij het ontwerpen van technische installaties namen we bij Getronics Rittal mee als leverancier. De organisatie sprak me altijd al aan. Het is een familiebedrijf waar een ongedwongen sfeer heerst. Een overzichtelijke, platte organisatie. Al tijdens het eerste sollicitatiegesprek was er direct een klik. Als werkgever geeft Rittal mij veel vrijheid en ben ik ondernemer van mijn eigen winkel. Dat vind ik prettig. Het klantcontact is het leukst in mijn werk. Ik ben een allemansvriend, maak snel contact, ben graag onder mensen en vind het leuk mijn kennis en expertise te delen. Daarom ben ik mij tijdens mijn loopbaan meer gaan richten op de commercie, maar wel met een technische grondslag.”

 

Digitale ontwikkelingen


“Om te beoordelen of wat we bedenken voor onze klanten klopt, bouw ik af en toe een demokast in onze showroom. Zo ben ik ook nog eens met de handen aan het werk! Ook privé heeft techniek mijn aandacht. Ik doe bouwkundige werkzaamheden en bekabeling in onze woning zelf, volg digitale ontwikkelingen op de voet en heb een voorkeur voor bepaalde merken apparatuur en gadgets.

Ik vind het ook leuk om te zien hoe diverse generaties als onze twee dochters en mijn ouders met digitalisering omgaan. Ter ontspanning ga ik naar de sportschool en golf ik zo nu en dan. Ook kijk ik graag voetbal en dan met name FC Utrecht. Dat kan ook niet anders als Utrechter!”

 

Let’s connect op LinkedIn

Reageren

 

 

Let op: een reactie wordt pas geplaatst na goedkeuring van een beheerder