Engineeren van laagspanningsverdelers conform NEN-EN-IEC-61439

Type
Prijs
Tijd
Deelnemers
Lunch
Themadag
Gratis
09:00 - 16:00 uur
Max. 35 personen
inclusief

Het engineeren van een distributie- of besturingspaneel is een complexe aangelegenheid en dient op een veilige manier te worden opgebouwd. Om dit op de juiste wijze te kunnen doen speelt de norm NEN-EN-IEC-61439-1 een belangrijke rol.. 

In het kort:

In de NEN-EN-IEC-61439-1 worden een aantal handvatten aangereikt om de belangrijkste thema’s, zoals warmtehuishouding en bepaling van de kortsluitvastheid vast te leggen.
Op deze themadag worden alle belangrijke criteria onder de loep genomen zodat u aan het eind van de middag wat meer gevoel hebt bij het opbouwen van een paneel.
De themadag zal bestaan uit een duo presentatie, Roel Ritsma (voorzitter normcommissie EN-IEC-61439) zal vanuit de norm alle onderwerpen aan bod laten komen terwijl René Stenfert (productmanager stroomverdeling) vanuit de fabrikant laat zien wat dit voor gevolgen heeft op de toegepaste apparatuur..

Doel:

Aan het eind van de middag bent u in staat zelfstandig de engineering van een distributie- of besturingskast te realiseren. U weet dan ook de onderwerpen in de norm juist te interpreteren.

Voor wie:

Calculators, engineers, projectleiders

Inhoud:

– Toepassingsgebied van de norm
– Specificaties
– Aarding
– Temperatuurhuishouding
– Kortsluitvastheid
– Lichtboogvastheid
– Technisch dossier

Roel Ritsma

Senior consultant en directielid bij Entheq Technology

r.ritsma@entheq.nl

LinkedIn

René Stenfert

Product Manager Stroomverdeling bij Rittal B.V.

rstenfert@rittal.nl

LinkedIn

Datum
Plaats
Locatie
Route
Agenda