IoT on the Edge; deelcongres Smart Industry

Type
Prijs
Tijd
Deelnemers
Themadag
Gratis
12:00 - 16:00 uur
Max. 45 personen

Smart Industry is een begrip waar de nodige onduidelijkheid over bestaat. Op 11 april gaan meerdere sprekers aan de hand van praktijk cases uitleggen wat er precies onder wordt verstaan, waar het al wordt toegepast en wat de voordelen zijn.

In het kort

Het deelcongres Smart Industry waarbij Jason Rylands van Rittal GmbH van start gaat. Jason zal duidelijk maken wat met de term Smart Industry wordt bedoeld, wat de verschillen zijn en wat de link is met bigdata, cloud en edge computing. Hierna volgen drie cases. Plamen Kiradjiev van IBM Duitsland legt uit hoe de productie bij John Deere en Daimler is aangepast volgens de Smart Industry principes. Tenslotte doet Ferdinand Nibbeling van 247TailorSteel uit Nederland uit de doeken hoe en waarom zij vanaf de start Smart Industry omarmen. De sprekers zullen op de details ingaan en vragen beantwoorden.

Doel

“Smart Industry is geen toekomstmuziek of theorie, het wordt al gewoon toegepast”, aldus Elbert Raben, Product Manager IT Infrastructuur bij Rittal en verantwoordelijke voor dit deelcongres. “Met deze sprekers en aansprekende praktijk cases maken we dat duidelijk. De boodschap die we hiermee willen overbrengen is simpel: of het nu gaat om een bestaande onderneming of om een greenfield situatie iedereen kan profiteren van de mogelijkheden die Smart Industry biedt.” 

Voor wie

Directies en strategen uit alle sectoren die op zoek zijn naar methoden om efficiency en continuïteit te verbeteren en daarbij kijken naar de mogelijkheden van Smart Industry zijn van harte welkom. Zowel uit de maak-, proces- en voedingsmiddelenindustrie als machinebouw, is al aangegeven deze bijeenkomst te willen bijwonen. Maar ook uit de infrasector zoals rail, verkeer en transport en waterwereld zijn er voldoende aanknopingspunten.

Plamen Kiradjiev

Industrie 4.0 Chief Architect bij IBM Deutschland GmbH

LinkedIn

Ferdinand Nibbeling

Sales Manager bij 247TailorSteel BV

LinkedIn

Jason Rylands

Director Data Center - International Projects bij Rittal GmbH & Co. KG

LinkedIn

Datum
Plaats
Locatie
Route
Agenda