Themadag Energietransitie

Type
Prijs
Tijd
Deelnemers
Lunch
Themadag
Gratis
09:30 - 16:00 uur
Max. 35 personen
inclusief

De energietransitie raakt bedrijven in alle sectoren. Waarschijnlijk zijn ook binnen uw organisatie al veranderingen in werking gezet om de CO2-uitstoot en daarmee de ecologische voetafdruk te verkleinen. Hoewel dit een goed en noodzakelijk streven is, moet de energietransitie niet te licht opgevat worden. Dit brengt namelijk ingrijpende veranderingen met zich mee: voor uw bedrijfsvoering, maar ook voor uw technische infrastructuur. Hoe gaat u daarmee om?

Op onze themadag De Energietransitie geven wij u handvaten om goed voorbereid aan de slag te gaan met de energietransitie van úw bedrijf.

Welk effect hebben alternatieve energiebronnen voor mijn organisatie?

Om aan de klimaatdoelstellingen te voldoen, stappen veel bedrijven over op alternatieve energiebronnen. Het zelf opwekken van energie door middel van PV-installaties (zonnepanelen) wint hierbij aan populariteit. Daar zitten natuurlijk veel voordelen aan, maar de integratie van zo’n installatie in uw huidige systeem kan uiteindelijk een lastige opgave blijken. Kan deze zomaar gekoppeld worden aan uw verdeelsysteem? Betekent dit dat u in plaats van wisselstroom met gelijkspanning moet gaan werken? Is dat even veilig? Het gedraagt zich in ieder geval anders, dus hoe richt u dit optimaal in?

Laat u inspireren door onze gastsprekers

Vanuit die optiek willen we aandacht besteden aan de energietransitie. We nodigen op dit event enkele vooraanstaande gastsprekers uit het vakgebied uit om u bij te praten over de technische aandachtsgebieden. Niet alleen vertellen we u over de integratie van PV-systemen, maar ook wat dit betekent voor uw bestaande installatie, wat u kunt doen met betrekking tot de opslag van energie (denk bij aan accu’s en batterijen) en de veilige huisvesting daarvan.

Waar en wanneer?

De themadag zal plaatsvinden in ons Technologie- en trainingscentra in Zevenaar, Reeuwijk en Waalre. De dag zal rond 9.30 uur worden afgetrapt en om 16.00 uur worden afgesloten.

Aanmelden

Meld u nu aan voor onze themadag door onderstaand formulier in te vullen. We hopen u op een van de onderstaande data te begroeten.

Pouw Jongbloed

Adviseur, trainer, auteur, ontwerper o.g.b. elektrotechnisch, elektrisch en werktuigbouw

pouwjongbloed@planet.nl

LinkedIn

Roland Derksen

Bedrijfsleider bij HADEC-Innovatie B.V.

LinkedIn

Gerard Scheper

Eigenaar European Solar B.V. bij Talesun Solar

LinkedIn

Dirk van Gogswaardt

Business Development Manager bij Intercel Energie BV

LinkedIn

Menno Terwel

Voltens

mterwel@voltens.nl

Theo Gerritzen

Product Manager Kastsystemen bij Rittal B.V.

tgerritzen@rittal.nl

LinkedIn

Datum
Plaats
Locatie
Route
Agenda
Akkoord
 
  • Intresse in deze opleiding? Laat hieronder je gegevens achter. We sturen een bericht zodra er weer plekken beschikbaar zijn.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.