Hoe klimatiseert u een UL-behuizing

Datum
Tijd
 

Om met machines en bijbehorende besturingspanelen toegang tot de Amerikaanse of Canadese markt te krijgen zijn specifieke toelatingen nodig zoals bijvoorbeeld UL, cUL of CSA. Uiteraard moet ook aan de lokale eisen voldaan worden.

 

In het kort

U bent verantwoordelijk voor het exporteren van uw product naar Noord-Amerika. En dat kan een grote uitdaging zijn, want er is veel regelgeving die voor u relevant is. Dit geld niet alleen voor de kast, maar ook voor de koeling. Hoe voldoet u hieraan en hoe blijft u hier ook in de toekomst aan voldoen?

Kortom: er zijn veel vragen die voor u als machine- of paneelbouwer relevant zijn. Tijdens deze webcast staan we stil bij het maken van een berekening om de juiste klimaatoplossing te selecteren en waar je op moet letten bij de keuze om te kunnen voldoen aan de gesteld eisen voor het exporteren van uw product naar Noord-Amerika.

 

Wat gaan we behandelen

  • Maken van een berekening
  • Keuze van de juiste UL-oplossing

 

Tijdens deze webcast leert u

Inzichten die u kunt gebruiken tijdens het berekenen van de juiste klimatiserings-oplossing en waar u op moet letten bij de keuze om te kunnen voldoen aan de gestelde eisen voor het exporteren van uw product naar Noord-Amerika.

 

Voor wie:

Machinebouwer, paneelbouwers en toeleveranciers van machine- en paneelbouwers.

Edgar Hoogakker

Product Manager Industry - Climate Control bij Rittal B.V.

ehoogakker@rittal.nl

LinkedIn