Leestijd: 1 minuut

Vegelijkingssheet: Computerruimte versus “gesloten” rack oplossingen

Ontdek eenvoudig de verschillen tussen een traditionele computerruimte en de mogelijkheden met betrekking tot “gesloten” IT-rack(s)

IT hardware is een belangrijk onderdeel van het hart van een kantoor- of productieomgeving. Het op de juiste manier beschermen van deze hardware is essentieel om continuïteit te garanderen en downtime te voorkomen.

 

Om die bescherming te garanderen, wordt hardware standaard in IT-racks gemonteerd. Deze racks worden vervolgens in een aangewezen ruimte geplaatst. Op het eerste gezicht is daarmee de werking van de IT geregeld. Maar is daarbij wel altijd de beste keuze gemaakt?

Wie wil starten met een computerruimte, of aanpassingen aan een bestaande omgeving overweegt doet er goed aan naar alternatieven te kijken. In deze vergelijkingssheet helpen we je op weg in het maken van die afweging.

 

In deze vergelijkingsheet ontdek je:

✔ Op welke locatie de IT-hardware zich het beste kan bevinden

✔ Essentiële beveiliging rondom toegang en een back-up van het systeem

✔ Hoe omgevingsklimaat in een ruimte de optimale levensbestendigheid van apparatuur kan beïnvloeden.

 

Benieuwd naar de mogelijkheden tussen een traditionele serverruimte en een gesloten Hybrid Cloud Package (Micro Data Center) en de invloed hiervan op jouw organisatie? Download de vergelijkingssheet.