Opleidingen

Wij zijn enthousiast over techniek en dat enthousiasme willen we doorgeven via de Rittal Academy.  Als grote innovator en marktleider op vlak van elektrotechniek en IT vinden we het onze verantwoordelijkheid om de ruime kennis die we hebben te delen met vakgenoten. Want innoveren doet u niet alleen!

Op dit platform vindt u een overzicht van alle opleidingen die Rittal u aanbiedt.

Wij hopen u vaak te mogen ontvangen in onze Academy!

 

Op de hoogte blijven van ons opleidingsprogramma?
Schrijf u in voor onze speciale nieuwsbrief Rittal Opleidingen en blijf  up-to-date!

 

Om besmettingsgevaar en verspreiding van het Covid-19 virus te voorkomen, hanteren wij de geldende RIVM-richtlijnen. Het ontvangen van deelnemers bezoekers op onze locatie in Zevenaar en Reeuwijk blijft mogelijk, mits de locatie en het aantal deelnemers het toelaten de 1,5 meter norm te handhaven. Ook zal aan bezoekers bij binnenkomst bij de receptie weer gevraagd worden een formulier t.b.v. aangepaste bezoekersregistratie in te vullen.
Kan op de locatie de 1,5 meter norm niet gehandhaafd worden of kan de themadag, seminar of workshop online plaatsvinden, dan worden de deelnemers hierover geïnformeerd door onze medewerkers. Wij hopen hiermee bij te dragen aan risicominimalisering en ieders gezondheid te waarborgen.
Toon agendaweergave
Datum
Plaats
Type

Veranderingen van de norm NEN-EN-IEC 61439 delen 1 en 2: ook op energietransitie wordt beter ingespeeld!

16 juni 2022 | 09:00 - 16:30 uur | Gratis | Themadag
De energietransitie is in volle gang en met de veranderingen van de norm NEN-EN-IEC 61439 delen 1 en 2, wordt hier beter op ingespeeld. Tijdens deze Themadag (16 of 21 juni) gaan Roel Ritsma, Marco Casciaroli en Theo Gerritzen je onder andere meer vertellen over: De veranderingen in de normen en wat dit betekent voor...
Meer informatie

Elektrische Veiligheid van machines (IEC 60204:2018)

7 juli 2022 | 09:00 - 16:30 uur | Gratis | Themadag
Je een dag onderdompelen in de wereld van elektrische veiligheid en machines? Meld je dan nu aan voor de Themadag Elektrische Veiligheid van Machines op 7 juli in Zevenaar. Tijdens deze themadag gaan Pouw Jongbloed en Theo Gerritzen je meer vertellen over: Kortsluitvastheid van het paneel, bezien vanaf de transformator, en het railsysteem in uw...
Meer informatie
Calendar