Leestijd: 1 minuut

Rittal Innovation Center

In het Rittal Innovation Center laten wij samen met Eplan en Cideon zien hoe concepten voor Smart Industry (Industrie 4.0) consequent in de besturings- en paneelbouw te implementeren zijn.

Op een oppervlak van meer dan 1.200 vierkante meter kunt u in het innovatie- en trainingscentrum de concepten live zien. Maar u kunt ze ook  uitproberen. En als u vragen heeft, de experts van de Friedhelm Loh Group zijn aanwezig om erover te discussiëren. Wij helpen u graag om u doelgericht te ondersteunen bij het uitbouwen van uw waardeketenprocessen.

We actualiseren het ontwerp van het Innovation Center voortdurend. Op dit moment breiden we onze live demonstraties op het gebied van “digitalisering van waardeketens” uit. We zullen de expertise van Rittal op het gebied van IT-infrastructuur bundelen met oplossingen van onze zusterbedrijven Innovo Cloud en German Edge Cloud en deze demonstreren aan de hand van nieuwe live use cases. We presenteren dus nog meer toekomstgerichte 4.0-oplossingen van de Friedhelm Loh Group op het gebied van digitalisering.

Benieuwd hoe? Kom naar ons Innovation Center in Haiger. Neem contact op met uw Account Manager. Of met een van onze collega’s van ons Client Center, bereikbaar op (0316) 59 16 60.