Welke rol speelt SCCR bij het bouwen van een paneel volgens UL 508A

Datum
Tijd
 

Om met machines en bijbehorende besturingspanelen toegang tot de Amerikaanse of Canadese markt te krijgen zijn specifieke toelatingen nodig zoals bijvoorbeeld UL, cUL of CSA. Uiteraard moet naast de specifieke eisen voor de energieverdeling van het besturingspaneel ook aan de locale eisen voldaan worden.

 

In het kort

U bent verantwoordelijk voor het exporteren van uw product naar Noord-Amerika. En dat kan een grote uitdaging zijn, want er is veel regelgeving die voor u relevant is. Hoe voldoet u hieraan en hoe blijft u hier ook in de toekomst aan voldoen?  Kortom: er zijn veel vragen die voor u als machine- of paneelbouwer relevant zijn. Tijdens deze webcast ga ik in op de energieverdeling in een besturingspaneel. De verschillende onderdelen als Feeder en Branch spelen daarbij, naast natuurlijk de Short-Circuit Current Strength van een railsysteem, een rol.

 

Wat gaan we behandelen

  • Welke specifieke eisen en aandachtspunten gelden er met betrekking tot de verschillende onderdelen van een energieverdeler in een besturingspaneel naar Noord-Amerika
  • Welke mogelijkheden zijn er met de railsystemen van Rittal

 

Tijdens deze webcast leert u

Inzichten die u kunt gebruiken tijdens het gehele ontwikkelingsproces van uw product, zodat u aan de geldende eisen kunt (blijven) voldoen en kunt u met de opgedane kennis, op het gebied van de energieverdeler in een besturingspaneel, vroegtijdig bijsturen met betrekking tot het voldoen aan de export-eisen van Noord-Amerika.

 

Voor wie

Machinebouwers, paneelbouwers en toeleveranciers van machine- en paneelbouwers

Ronny Helmink

Senior Technical Sales Engineer bij Rittal B.V.

rhelmink@rittal.nl

LinkedIn