Leestijd: 2 minuten

IT-Quickscan voor de voedingsmiddelenindustrie

Food & Beverage

Voor organisaties in de voedingsmiddelenindustrie kan een negatief imago en verspilling van producten grote gevolgen hebben. Er bestaat echter een dunne scheidslijn tussen kostenefficiënt produceren en volledige zekerheid van hoge kwaliteit van producten. Om te weten waar die grens precies ligt is IoT-data onontbeerlijk. Het vormt de drijvende kracht achter het productieproces!

Aan IT-managers rest de taak om deze IoT-data met een stabiele en sterke IT-infrastructuur te waarborgen. Hoe zorgt u voor die continue beschikbaarheid?

Vraag nu de gratis Rittal IT-Quickscan aan!

Als het om een IT-omgeving gaat, is de IT-infrastructuur minstens zo belangrijk als de softwarematige bescherming. Daarom stellen onze experts graag de status van uw IT-infrastructuur vast, door middel van een quickscan van de technische ruimtes. We analyseren onder meer de fysieke beveiliging, de koeling, de power, de security en de monitoring van de SER en MER ruimten en het datacenter. Hoe staan de producten ten opzichte van elkaar opgesteld, hoe verlopen de luchtstromen en hoe staat het met de koeling in de ruimte? Vaak zijn er interessante besparingen te winnen. Aan de hand van een heldere rapportage komt u exact te weten wat wel goed werkt en waar de verbeterpunten liggen.

Welke winsten behaalt u?

  • U weet of uw IT-omgeving gezond is en uw data veilig staat;
  • U kunt direct actie ondernemen op onderdelen die aandacht behoeven;
  • U ontvangt deskundig advies over de nieuwste technieken en mogelijke besparingen op energiekosten;
  • U voorkomt uitval van systemen en mogelijk dataverlies.

Wilt u inzicht in de status van uw IT-omgeving en zeker weten dat data altijd beschikbaar is? Vraag dan de gratis Rittal IT-Quickscan aan!

Tags Food Quickscan