Leestijd: 2 minuten

MFG outdoor behuizing

Outdoor

Telecomkast voor outdoor-ODF’s

Glasvezelverdeling op wijkniveau vindt steeds vaker plaats in de buitenlucht. Logisch, want outdoor ODF’s dragen bij aan hogere flexibiliteit en lagere kosten. Daarbij vraagt uw kwetsbare apparatuur vanzelfsprekend om optimale bescherming: de MFG telecom outdoor behuizing van Rittal.

De MFG outdoorkast van Rittal is speciaal ontworpen voor het beschermen van glasvezelverdelers en andere netwerkapparatuur in de buitenlucht. Deze robuuste, multi-inzetbare behuizing heeft uitmuntende klimatologische kwaliteiten. De ideale buitenkast voor de telecom- én de energiesector.

 • Hufterproof
  De wanden van de MFG zijn gemaakt van aluminium AlMg3 rond een RVS frame. Dankzij de hoge stijfheid van aluminium en de dubbelwandige uitvoering is de outdoorkast inbraakwerend volgens WK klasse II. Bovendien combineert aluminium een zeer hoge corrosiebestendigheid met gunstige EMC-eigenschappen en een licht gewicht, waardoor deze behuizing snel en eenvoudig is te plaatsen.
 • Perfect binnenklimaat
  Glasvezelverdelers en andere elektronica stellen strenge eisen aan de luchtvochtigheid en temperatuur binnen de behuizing. De dubbele wanden en dak geven de MFG een hoge isolatiewaarde en uitstekende koel- en ventilatiemogelijkheden. Met een beschermklasse IP 55 biedt deze outdoor behuizing een uitstekende balans tussen waterbestendigheid en een perfect binnenklimaat.
 • Geknipt voor glasvezel…
  De MFG outdoorkast biedt ruimte aan 19” of metrische netwerkapparatuur en een optioneel kabelcompartiment voor de rangering van glasvezel. Deze buitenkast is dan ook een uitgelezen behuizing voor outdoor ODF’s.
 • …én energielevering
  De dubbeldeurs variant van deze buitenbehuizing heeft gescheiden compartimenten met een eigen deur en duolock slot. Ideaal voor de combinatie van glasvezelverdeling en energieverdeling binnen één outdoorkast.
 • Systematisch veelzijdig
  De universele systeemprofilering van de MFG outdoor behuizing opent een wereld aan mogelijkheden. 19” netwerkapparatuur, kabelrangering, klimatisering… Alle toebehoren uit indoorsysteem van Rittal passen erin.
Tags Outdoor