Leestijd: 2 minuten

Outdoor Splitterkast

De glasvezelverdeelkast die altijd past

Glasvezelverdeling op straatniveau vraagt om een compacte behuizing met bijzondere kwaliteiten. De Outdoor Splitterkast van Rittal levert optimale bescherming en toegankelijkheid voor snelle montage.

De Outdoor Splitterkast van Rittal is speciaal ontworpen voor de verdeling van glasvezel in de wijk. En dat merkt u aan alles.

 • Stevig verankerd
  Een compacte kast in de buitenlucht vereist een extra stevige verankering. De Outdoor splitterkast van Rittal staat als een huis dankzij de geïntegreerde, uitschuifbare sokkel. Deze gaat maximaal 700 mm de grond in en is geschikt voor verankering.
 • Montagevriendelijk
  Een splitterkast moet makkelijk toegankelijk zijn voor het verwerken van de vaak stugge kabels. Daarom heeft Rittal deze telecom outdoorkast uitgevoerd met een uitneembare deurplaat. Ook de afdekplaat van de sokkel is los afneembaar voor optimale toegang tot de kast.
 • Telecom-waardig tot in de kleinste details
  De Outdoor splitterkast is het resultaat van goed luisteren naar de installatiewensen in de telecomsector. Zo is deze outdoorkast standaard voorzien van een aardingspunt, een montageplaat van waterbestendig multiplex en twee rails voor trekontlasting.
 • Klimaat-optimaal
  Om de glasvezelverdeler te beschermen tegen weersinvloeden, heeft deze outdoor splitterkast beschermklasse IP44. De isolatieplaat in het dak helpt condensatie in de splitterkast voorkomen en de deurplaat is voorzien van ontluchting voor optimale ventilatie.
 • Hufterproof
  Onbevoegden komen er niet zomaar in. Hiervoor zorgt de uitvoering in stootvast alu-zink. De constructie is zo ontworpen, dat het bijna onmogelijk is om de vergrendeling te doorbreken – zelfs met zwaar gereedschap.

Meer weten?

Tags Outdoor