Blue e+

Het meest efficiënte koelaggregaat ter wereld

Op alle vlakken voordeliger
Met een besparing tot wel 75% is het Blue e+ koelaggregaat niet alleen heel zuinig maar draagt ook bij aan uw CO2-reductie (footprint). Ook op het gebied van engineering en montage biedt het koelaggregaat alleen maar voordelen zoals de beschikbare 3D-macro’s en de uniforme sparingsmaat (one size fits all). Tevens hoeft u niet meer na te denken waar uw installatie komt te staan aangezien het aggregaat alle wereldwijde spanningen ondersteund.

  • Langere levensduur van uw componenten
  • Energie-efficiëntie, bespaar tot 75% energie
  • Eenvoudige bediening, intuïtief en intelligente interface
  • Multivoltage, internationaal inzetbaar

EEN GOEDE KLIMA­TISERINGS­BEREKENING MAKEN? BEANTWOORD DEZE VIJF VRAGEN!

Component-vriendelijke koeling zorgt voor een langere levensduur van uw componenten. Wilt u problemen achteraf voorkomen, dan is het belangrijk dat er een goede klimatiseringsberekening gemaakt wordt. Dat kan eenvoudig op basis van deze vijf vragen!

Lees blog

HENK NOOT: IN ÉÉN WOORD? VERBLUFFEND!

"Het gebruik van de Blue e+ unit leverde niet alleen een gemiddelde energiebesparing van ruim 80% op, maar zorgde ook voor een veel constantere gemiddelde temperatuur in de kast. In de afgelopen zes maanden heeft het gebruik van dit enkele Blue e+ koelaggregaat ons een besparing van 4000 kilowattuur opgeleverd.”  Henk Noot, Electrical Supervisor bij SCA.

Lees SCA referentieverhaal

WHITEPAPER: SELECTIE VAN EEN KOELAGGREGAAT

Koeling is soms een bijzaak bij het ontwerp van een behuizing. Maar het juiste koelaggregaat kiezen is cruciaal voor een maximale efficiency, prestatie en rendement op een investering. Deze White Paper licht het maken van de juiste keuzes hiervoor toe.

Download whitepaper

Blue e+ 1,6 kW

Bespaar nu gemiddeld 75% energie dankzij componenten met toerentalregeling en heatpipe-technologie. Export? Geen probleem door de unieke ondersteuning van meerdere spanningen. Krijg sneller informatie door intuïtieve bediening via touch display. Monitoring op afstand via Ethernet in combinatie met
de IoT-interface.

Bekijk of bestel Blue e+ 1,6 kW

Blue e+ 2 – 6 kW

Hybride technologie brengt de energie-efficiëntie van uw koelaggregaten op een geheel nieuw niveau. 6x efficiënter dan conventionele systemen. Minder tijd besteden aan uw tekeningen door identieke montage-uitsparing (aanbouw, gedeeltelijke inbouw of volledige inbouw) voor vier vermogensklassen en maximale flexibiliteit door unieke geschiktheid meerdere spanningen.

Bekijk of bestel Blue e+ 2 - 6 kW

Meer informatie?

Neem contact op met onze sales afdeling via telefoon of email:

t: +31 (0)316 59 16 60

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.