Uw sleutel tot efficiëntie

Als professional in de vleesverwerking weet u als geen ander: efficiency is key. En in het geval van Rittal Hygienic Design (HD) kasten is dat heel letterlijk.

De kasten zijn van de beste kwaliteit en gaan lang mee. En mocht er nou toch eens wat zijn, dan kunt u op onze snelle service rekenen. In Nederland, maar ook internationaal.

  • Geen storingen in het productieproces
  • Goede en snellere reiniging
  • Geen achterblijvende micro-organisme
  • Bescherming van uw techniek

Met Rittal HD kasten voldoet u aan alle normen en regels op het gebied van hygiëne en veiligheid voor uw techniek. Ze zijn uw sleutel tot efficiency.

HYGIENIC DESIGN: WAAR MOET U OP LETTEN?

Dat organisaties in de voedingsmiddelenindustrie rekening dienen te houden met hygiëne is evident. De volgende vraag is wat lastiger te beantwoorden: hoe realiseert u dat in de praktijk? Er heerst bijvoorbeeld wat verwarring over de concrete uitvoering en controle. Waar moet u rekening mee houden? We noemen zes belangrijke criteria.

Lees verder

HYGIENIC DESIGN: DE CRITERIA VAN KAST- EN BEHUIZINGSTECHNIEK

Kasten en behuizingen die worden gebruikt in de voedsel- en genotsmiddelenindustrie, moeten aan allerlei eisen voldoen. Tevens moeten zij voldoen aan een aantal Europees en nationaal vastgelegde richtlijnen. In dit white paper gaan we in op deze richtlijnen, de plaatsing van de behuizing in het productieproces en hoe u kunt controleren of de door u gebruikte behuizingen aan de voorwaarden voldoen.

Lees verder

HYGIËNE EN VEILIGHEID IN BESTURINGSKASTEN

Engineers in voedingsmiddelenfabrieken hebben met een woud aan normen en regels te maken, bijvoorbeeld voor hygiëne maar ook voor de veiligheid van machines. Soms zijn die normen in conflict met elkaar. Bij besturingskasten van deze machines heb je al behoorlijk wat om rekening mee te houden.

Lees verder

HYGIENIC DESIGN: PRODUCTEN

Neem een kijkje in ons assortiment Hygienic Design producten op www.rittal.nl. Voor elke toepassing hebben wij een oplossing.

Bekijk de producten

Meer informatie?

Neem contact op met Freddy van de Kolk:

Email: fkolk@rittal.nl
Tel: 06-10205007

Linkedin