Leestijd: 2 minuten

Productvideo’s | Toekomstbestendig met de VX IT

VX IT – ’s Werelds snelste IT rack RiMatrix Next Generation (NG)

Met het nieuwe VX IT-racksysteem presenteert Rittal een nieuw ontwikkeld modulair systeem voor server- en netwerkracks. Hiermee kunnen IT-infrastructuren met een tot nu toe ongekende snelheid worden opgezet – van afzonderlijke netwerkracks tot complete datacenters. De VX IT biedt maximale configuratievrijheid; de configuratie is eenvoudig en snel uit te voeren met behulp van een onlinetool, volledig gecertificeerd met alle componenten. Dat is uniek.

De infrastructuur van een datacenter overleeft de individuele servers zelf. VX IT, als opvolger van TS IT, en RiMatrix NG zijn daarom perfect om toe te voegen aan of het vervangen van individuele componenten in bestaande installaties.

Een hele reeks functies en innovaties maken VX IT compleet. Verkrijgbaar in twee 19″ varianten – “standaard” en “dynamisch” – het beschikt over:

  • Nieuwe gepatenteerde automatische deuropening voor noodkoeling of om gegarandeerd het rek te blussen in geval van brand
  • Statusweergave met vrij te monteren LED-strip
  • Nieuwe elektronische, op afstand bedienbare handgreep
  • Uitgebreid zijwandconcept (eendelig, tweedelig horizontaal of verticaal verdeeld)
  • Nieuw, gepatenteerd 180°-scharnier om de openingshoek van de deur te waarborgen, zelfs in een koppelingsscenario
  • Uitgebreide accessoires voor 19 “-systeemconfiguratie, kabelgeleiding en luchtgeleiding
  • Nieuwe variaties om het bereik uit te breiden

Bekijk hieronder de how to video’s voor meer informatie over de functies van de VX IT. Voor meer informatie over PDU’s kunt u contact opnemen met onze productmanager André Hiddink via ahiddink@rittal.nl.

Standaard dynamisch

Plint, design deur en dakplaat

Zijwanden

Handgreepvarianten

Gekoppelde kabelgeleiding

 

Heeft u vragen over de VX IT of wilt u liever samen met onze productspecialist de mogelijkheden bespreken? Neem vrijblijvend contact op via telefoonnummer (0316) 59 16 60 of mail naar sales@rittal.nl.

Tags vx it