Leestijd: 2 minuten

Energy-check wat houdt het in?

Blue e+

Benieuwd hoe duurzaam en efficiënt jouw bedrijf draait? Rittal helpt je met energie besparen, CO2-uitstoot reduceren en kosten verlagen. Oftewel: samen op pad naar duurzaam koelen en produceren. Op naar een frisser bedrijf, op naar een frissere wereld!

Stap 1 Gratis intake & analyse

Wij komen graag bij je langs voor een kennismaking. Tegelijkertijd doen we een gratis analyse, waarbij wij de huidige schakelkastkoelaggregaten op jouw locatie checken op onder andere bouwjaar, type en omgeving. Terwijl het hele bedrijf gewoon doorwerkt, maken wij je energieverbruik inzichtelijk.

Stap 2 Adviesrapport

We werken alle gegevens uit in een overzichtelijk (digitaal) rapport: het huidige energie- en CO2-verbruik, het te realiseren energie- en CO2-verbruik én de terugverdientijd. Na ontvangst licht onze accountmanager dit rapport graag telefonisch of live toe, zodat duidelijk wordt hoe en waar je energie en CO2 kunt besparen.

Stap 3 Stapsgewijs vervangen

Met dit rapport wordt duidelijk of je kunt overstappen op de duurzame Rittal Blue e+ koelaggregaten. De meeste klanten beginnen met een investeringsaanvraag. Wat zijn de ‘quick wins’, bij welke apparaten is de meeste winst te behalen door ze te vervangen? En welke apparaten volgen?

Stap 4 Service

Kies je voor een overstap naar onze duurzame koelaggregaten, dan helpen wij je graag, bijvoorbeeld bij het maken van een uitsparing in de huidige kast(en) om de Rittal Blue e+ koelaggregaten te kunnen monteren.

Stap 5 Onderhoud

Rittal verzorgt ook het onderhoud van jouw koelaggregaat. Sluit je hiervoor een contract af, dan komen we elk jaar langs om de functie en efficiency te controleren en te waarborgen.

Ook ‘n gratis check? That’s cool!
Meld je hier aan en bekijk alvast de video:  https://www.rittal.com/nl-nl/services/energy-check

Tags Besparen Check CO2 Energiebesparen Energy Energy-check reduceren

Reageren

 

 

Let op: een reactie wordt pas geplaatst na goedkeuring van een beheerder