Leestijd: 2 minuten

Spreek met onze retail specialist: Jerry Mesu

Spreek met onze specialist!

En ontvang persoonlijk advies omtrent het beschermen van de IT-hardware in een retail omgeving of distributiecentrum

 

Om continuïteit van de bedrijfsprocessen binnen de retail of in een distributiecentrum te waarborgen, is een juiste IT-infrastructuur van essentieel belang. Maar hoe vind je de meest passende oplossing voor jouw situatie?

Met de vele opties die er zijn rondom server- en networkingracks, koeling, noodstroom, monitoring en redundantie etc., snap ik — Jerry Mesu, expert op het gebied van IT-infrastructuur bij Rittal — dat je tijdens dit proces tegen een aantal vragen aanloopt.

 

Ik help je graag met het vinden van de juiste oplossing voor jouw specifieke situatie en denk graag met je mee over alle elementen die daaraan bijdragen: van oa. de juiste behuizing, energie investeringsaftrek en fysieke beveiliging van de opstelling.

 

Veelgestelde vragen uit eerdere gesprekken:

  • Hoe gaan we om met klimatisering van IT-apparatuur voor een optimale levensduur?
  • Welke vormen van redundantie behoren tot de mogelijkheden?
  • Hoe zorgen we voor optimale fysieke beveiliging van de geïnstalleerde IT-hardware?
  • Hoe kunnen we een zo modulair mogelijk systeem neerzetten voor een optimale groei?
  • Hoe kom ik in aanmerking voor Energie Investerings Aftrek?
  • Wat zijn de mogelijkheden van centrale beveiliging en decentrale infrastructuur die dichtbij de productieomgeving aanwezig is?

Ontdek de mogelijkheden voor het optimaal beschermen van de IT-infrastructuur in een retail omgeving of distributiecentrum. Neem contact met me op via het formulier en we bespreken op korte termijn jouw specifieke situatie en vragen.

 

“Bedrijfscontinuïteit is essentieel voor elk bedrijf. Samen vinden we een betrouwbare totaaloplossing zodat de systemen altijd 24/7 blijven draaien door middel van de juiste oplossing met IT hardware kasten, koeling (op rack- of rij niveau), noodstroom, predictive maintenance, fysieke beveiliging, blussing, monitoring en service. Let’s connect!”

 

Jerry Mesu, Retail specialist Rittal B.V.

 

 

Reageren

 

 

Let op: een reactie wordt pas geplaatst na goedkeuring van een beheerder