Leestijd: 2 minuten

‘IoT on the Edge’-congresreeks gestart in Zeist

IT-Infrastructuur

Op donderdag 1 december startte Rittal de congresreeks ‘IoT on the Edge’ met een volle zaal in Hotel Figi te Zeist. Dat de opkomst groot was en het publiek divers in functietitel en sector, bewijst dat Internet of Things (IoT), de Virtual Private Cloud en het Open Compute Project (OCP) bij velen hoog op de agenda staan. 

Het congres werd geopend door robot Pepper en gastheer Jim Stolze. Vanaf het begin was het duidelijk dat interactiviteit gewenst was; de aanwezigen werden actief bij het congres betrokken door Kahoot-vragen te beantwoorden. Ook sprekers Jason Rylands, Sebastian Ritz en John Laban hielden het publiek actief bij het verhaal betrokken, en ten slotte kon de zaal de paneldiscussie opwakkeren door vragen te stellen via de catch box.

Was u niet aanwezig, maar wel geïnteresseerd? Vraag de presentaties aan via het contactformulier, met vermelding ‘presentaties IoT on the Edge, december 2016’.

Verslag in beeld en video

In Zeist was onder meer fotograaf Tessa Witvoet aanwezig. Bekijk haar foto’s onderaan deze pagina. Helemaal natuurlijk als u donderdag met Pepper op de foto bent gegaan! Ten slotte wijzen wij u graag op deze sfeerimpressie:

We hopen van harte dat u net zo positief terugkijkt op het congres als wij. Een enkeling hebben we al gesproken bij de uitgang; eventuele tips nemen wij absoluut mee voor de volgende sessie. Heeft u aanvullende opmerkingen? Laat het ons weten via uw Rittal Account Manager of expert@rittal.nl.

Foto’s

Reageren

 

 

Let op: een reactie wordt pas geplaatst na goedkeuring van een beheerder