Leestijd: 2 minuten

IT-Quickscan voor de zorgsector

Zorg

In de zorgsector speelt IT een steeds belangrijkere rol. Het verzamelen en vergelijken van gegevens draagt bij aan een snelle en adequate diagnose. Maar het uitwisselen van veel informatie brengt ook uitdagingen met zich mee, zoals een groeiende druk op het netwerk. Bovendien neemt het internetverbruik en de hoeveelheid devices van ziekenhuispersoneel, patiënten, cliënten en bezoekers elke dag verder toe.

Om cliënten en patiënten de beste zorg te bieden moet IT ‘always on’ zijn. Hoe bent u er zeker van dat de continuïteit en veiligheid van waardevolle data gewaarborgd is?

Vraag nu de gratis Rittal IT-Quickscan aan!

Als het om een IT-omgeving gaat, is de IT infrastructuur minstens zo belangrijk als de softwarematige bescherming. Daarom stellen onze experts graag de status van uw IT-infrastructuur vast, door middel van een quickscan van de technische ruimtes. We analyseren onder meer de fysieke beveiliging (onderdeel van de NEN 7510), de koeling, de power, de security en de monitoring van de SER en MER ruimten / Datacenter. Hoe staan de producten ten opzichte van elkaar opgesteld, hoe verlopen de luchtstromen en hoe staat het met de koeling in de ruimte? Vaak zijn er interessante besparingen te winnen. Aan de hand van een heldere rapportage komt u exact te weten wat wel goed werkt en waar de verbeterpunten liggen.

Welke winsten behaalt u?

  • U weet of uw IT-omgeving gezond is en uw data veilig staat;
  • U kunt direct actie ondernemen op onderdelen die aandacht behoeven;
  • U ontvangt deskundig advies over de nieuwste technieken en mogelijke besparingen op energiekosten;
  • U voorkomt uitval van systemen en mogelijk dataverlies.

Wilt u inzicht in de status van uw IT-omgeving en zeker weten dat data altijd beschikbaar is? Vraag dan de gratis Rittal IT-Quickscan aan!

Tags IT-Quikscan zorg

Reageren

 

 

Let op: een reactie wordt pas geplaatst na goedkeuring van een beheerder