Leestijd: 2 minuten

KlimaKeuze: bereken snel uw klima-oplossing!

Klimatisering

Het is volop zomer en we hebben al een aantal hete dagen gehad. Een goede reden om eens extra na te denken over de klimatisering in uw schakelkasten. Want door een te hoge temperatuur kan de apparatuur in uw kast uitvallen. En dat zorgt vaak voor grote problemen in de rest van het proces. Maar wat is de beste oplossing voor uw situatie? Is een ventilator voldoende? Of heeft u een koelaggregaat nodig om de temperatuur niet te hoog op te laten lopen?

KlimaKeuze

Wij lanceren daarom de KlimaKeuze tool: een praktische tool waarmee u in drie stappen de klimatiseringsoplossing voor uw schakelkast berekent. De tool werkt op iedere pc en smartphone en u hoeft er niets voor te downloaden. Het is een eenvoudige manier om snel inzicht te krijgen in een passende oplossing voor uw situatie.

Hoe werkt KlimaKeuze?

De KlimaKeuze tool bestaat uit drie stappen. Eerst vult u de gewenste behuizingstemperatuur in, vervolgens vult u dat aan met de reguliere omgevingstemperatuur en een aantal details over de locatie, zoals de aanwezigheid van koelwater, en de tool doet de rest. De oplossing, bijvoorbeeld een koelaggregaat, een lucht/water-warmtewisselaar of een ventilator, verschijnt direct op uw scherm, waarna u hem direct door kunt mailen.

Gedetailleerde berekening

De KlimaKeuze tool geeft een advies. Dit advies is een indicatie en hieraan zijn geen rechten te verlenen. Voor een oplossing op maat adviseren wij om gebruik te maken van de software Therm. Deze software neemt u veel ingewikkelde berekeningen uit handen!

Ga naar de tool

 

 

 

 

Tags Klimatisering klimatiseringsoplossing koeling tool

Reageren

 

 

Let op: een reactie wordt pas geplaatst na goedkeuring van een beheerder