Leestijd: 1 minuut

Opleidingen, een compleet nieuw programma voor 2017

Onze opleidingen voor 2017 zijn uitgebreid met tal van nieuwe onderwerpen en nieuwe gastsprekers. Zoals u ons gewend bent zijn onze opleidingen volledig kosteloos en inclusief een heerlijke lunch- dan wel dinerbuffet in één van onze technologie- en trainingscentra in Zevenaar, Reeuwijk, Waalre of Assen.

In de wereld van de elektrotechniek, de industriële automatisering en de informatietechnologie volgen de technologische ontwikkelingen elkaar razendsnel op. Ook de wettelijke normen waaraan uw elektrotechnische installaties moeten voldoen veranderen voortdurend. In samenwerking met wisselende technologie-experts organiseren wij kosteloze en volledig verzorgde seminars, themadagen, workshops en webinars over relevantie technologie gerelateerde onderwerpen.

Blijf scherp

Al na een enkele themadag of seminar bent u volledig op de hoogte van de actuele technologische en wettelijke ontwikkelingen. In de workshops doet u bovendien waardevolle praktijkervaring op in het gebruik van moderne technische systemen en toepassingen.

Blijf ‘fit for the future’, bekijk onze opleidingen en meld u snel en eenvoudig aan.

Lees meer

Reageren

 

 

Let op: een reactie wordt pas geplaatst na goedkeuring van een beheerder