Leestijd: 2 minuten

Toptec outdoor behuizing

Complete installatie, veilig en efficiënt in de buitenlucht

Een complete besturing of monitoringsysteem voor bijvoorbeeld een sluis, spoorwissel of een hefbrug veilig in de buitenlucht? De breed inzetbare Toptec behuizing biedt optimale bescherming onder alle omstandigheden.

Of het nu gaat om het regelen of monitoren van verkeer, infrastructurele installaties voor weg, water en spoor… U rekent op 100% beschikbaarheid. Toptec van Rittal is een koppelbare outdoor behuizing die uw kwetsbare apparatuur beschermt tegen stoten en weersinvloeden. Optimale beschikbaarheid tegen zo laag mogelijke kosten.

 • Maximale bescherming
  De Toptec outdoor behuizing bestaat uit een roestvaststaal frame met beplating van dubbelwandig aluminium. Dankzij de hoge stijfheid van dit materiaal kan deze outdoor behuizing tegen een stootje. Aluminium is 100% corrosiebestendig en vrijwel ongevoelig voor chemicaliën. De Toptec is bestand tegen het binnen dringen van stof en water (IP55) en inbraakwerend volgens WK II. Ook de lak is outdoor-bestendig; een anti-graffiti coating is mogelijk. Dankzij de optionele 700 mm diepe betonsokkel is de Toptec niet van z’n stuk te brengen.
 • Perfecte temperatuurhuishouding
  In de behuizing kan de temperatuur door invloed van de zon hoog oplopen. Bij lage temperaturen speelt juist weer het risico van condensatie in de kast. De dubbele wand van de Toptec outdoor behuizing zorgt voor gescheiden binnen- en buitenluchtstromen. Hierdoor heeft de behuizing van nature een uitstekend koelvermogen. En daarmee veel lagere energiekosten voor klimatisering.
 • Breed inzetbaar
  De Toptec is een standalone behuizing, maar is ook koppelbaar. Hierdoor past letterlijk iedere besturing of installatie erin. De afzonderlijke compartimenten, maar ook de voor- en achterzijde zijn apart toegankelijk te maken voor verschillende servicediensten en gebruikers.
 • Er zit systeem in
  De Toptec is uitgerust met Rittal’s standaardprofilering. Hierdoor passen alle toebehoren uit het Rittal indoorsysteem ook in deze buitenbehuizing. Dus ook alle koel-, monitoring- en UPS-oplossingen.

 

> Ontdek meer over de Toptec outdoor behuizing

> Neem contact op met Rittal voor advies

Tags Kastsystemen Outdoor