Leestijd: 3 minuten

Smart Industry? Zorg ervoor dat uw IT-infrastructuur er klaar voor is!

Hybrid Cloud Packages IT-Infrastructuur

Nieuwe technologieën bieden veel mogelijkheden om productieprocessen efficiënter in te richten en de productiviteit te verhogen. Om van uw eigen organisatie een Smart Industry te maken, is het allereerst van belang dat uw IT-infrastructuur daar klaar voor is. De behoefte vanuit de markt aan betrouwbare en passende IT-apparatuur is niet voor niets groot. Een micro-computerruimte kan uitkomst bieden dankzij ruimtebesparing en flexibiliteit.

Het concept Smart Industry komt voort uit de ontwikkeling om met nieuwe technologieën productieprocessen (kosten)efficiënter in te richten. Het wordt kortgezegd gedreven door een slimme inzet van IT. Het is daarom belangrijk dat u uw IT-infrastructuur op een juiste manier inricht. Met trends als Big Data en Internet of Things kan een organisatie namelijk snel in het bezit zijn van veel data. Men kan ervoor kiezen om deze data in de cloud te plaatsen, maar vaak is het wenselijk om cruciale data dicht bij huis te houden.

Met een micro-computerruimte naar Smart Industry

Door de miniaturisering van moderne IT-apparatuur kunnen bedrijven tegenwoordig volstaan met een micro-computerruimte, die vaak uit slechts één rack bestaat. Deze infrastructuur levert grote functionele en financiële voordelen op en is bovendien energie-efficiënt. Een micro-computerruimte voor uw Smart Industry zorgt bijvoorbeeld voor kostenverlaging en flexibilisering:

  • het vereist aanzienlijk minder ruimte: door het compacte design neemt een dergelijk rack veel minder ruimte in beslag dan een volledige serverruimte. Hierdoor hoeft u geen bedrijfsruimte meer op te offeren voor uw IT-infrastructuur. De ruimte die vrij komt kan voor andere doeleinden gebruikt worden, of er kan bespaard worden op huurkosten.
  • het is schaalbaar: de micro-computerruimte is niet alleen volledig naar wens aan te passen op basis van features, maar is ook snel op te schalen als u te maken krijgt met organisatie-uitbreiding of datagroei. U voegt eenvoudig een extra serverrack toe aan uw bestaande IT-omgeving om bijvoorbeeld de storagecapaciteit uit te breiden.

Dit zijn slechts twee van de voordelen die een micro-computerruimte biedt, om Smart Industry in uw organisatie mogelijk te maken. Andere voordelen zijn dat u in veel gevallen recht heeft op de Energie-investeringsaftrek (EIA), dat de computerruimte minder hoorbaar is en dat er kant-en-klare pakketten beschikbaar zijn waarbij alles al is ingeregeld, zodat u zich kunt richten op uw eigen kernactiviteiten.

Wilt u meer weten over de functionele en financiële voordelen? En hoe u uw IT-apparatuur Smart Industry-ready kunt maken met een micro-computerruimte? Lees dan de white paper: “Blij met compact: IT-ontwikkelingen zorgen voor efficiëntie”.

Reageren

 

 

Let op: een reactie wordt pas geplaatst na goedkeuring van een beheerder