Leestijd: 2 minuten

Outdoor wandbehuizing

Outdoor

Compacte outdoorkast voor wand of mast

Cameratoezicht op industrieterreinen, besturingen voor installaties in de buitenlucht, WiFi hotspots…  Kwetsbare apparatuur vraagt om een compacte en stevige behuizing. De Rittal wandbehuizing is ideaal voor kleine installaties in de buitenlucht.

Of het nu gaat om de besturing van infrastructurele installaties als bruggen en sluizen, openbare verlichting, cameratoezichtsystemen, omvormers voor zonnepanelen of windmolens – De Rittal wandbehuizing biedt optimale bescherming.

 • Past op elke wand of mast
  Zeker in de buitenlucht is het belangrijk dat u een goede plek kiest voor uw apparatuur. Vaak is een behuizing op de grond niet mogelijk of wenselijk. De wandbehuizing vormt dan een uitstekend alternatief. Trouwens, u kunt deze compacte outdoorkast net zo makkelijk aan een paal of zendmast bevestigen.
 • Oersterk, licht van gewicht
  Een kast in de buitenlucht moet robuust zijn, maar ook makkelijk te monteren. Deze wandbehuizing van Rittal is uitgevoerd in dubbelwandig aluminium. Dit maakt deze outdoor behuizing praktisch onverwoestbaar. En het lage gewicht betekent dat u geen zware mast nodig heeft om deze wandbehuizing op te hangen.
 • Het juiste binnenklimaat
  Zowel micro-elektronica als elektrische besturingen stellen hoge eisen aan de temperatuur en luchtvochtigheid in de kast. De dubbele wand van de Rittal wandbehuizing garandeert een uitstekende isolatie en ventilatie. Hierdoor heeft deze outdoor behuizing een hoog natuurlijk koelvermogen. Dit kunt u uitbreiden met ventilatie en actieve koeling.
 • Compact in alle maten
  Rittal levert de wandbehuizing van 370 x 522 tot en met 630 x 780 mm. Er is dus voor iedere kleine installatie of besturing wel een passende wandbehuizing te vinden.

> Ontdek meer over de Rittal wandbehuizing

> Neem contact op met Rittal voor advies