Leestijd: 3 minuten

Bespaar door innovatieve energie-efficiëntie van de LCU CW

Heb je ooit stilgestaan bij de energiekosten die ontstaan door jouw dataopslag? Die cijfers kunnen verrassend hoog zijn. De aanschafkosten voor je IT hardware staan erom bekend dat deze erg hoog zijn, en dat het tegelijkertijd energie slurpt. En dit is niet de enige reden voor hogere kosten. Ook de omgeving waar je apparatuur staat wordt warm. Dat probeer je vervolgens te koelen via airconditioning. 

Zo blijft jouw bedrijf achter met de last van stijgende rekeningen. Maar stel je voor dat er een efficiëntere, slimmere koeloplossing bestaat. Ontdek hoe Rittals innovatieve koelsysteem – de LCU CW – het verschil maakt in jouw energiekosten. 

Verminder energieverbruik, verlaag je energierekening

Een koeloplossing die niet alleen je apparatuur op de perfecte temperatuur houdt, maar ook je energierekening drastisch verlaagt? Dat is de Liquid Cooling Unit Chilled Water (LCU CW). Een revolutionair systeem dat in jouw bestaande 19-inch racks past. Deze oplossing is ontworpen om te besparen, en om je portemonnee en de planeet een plezier te doen.

Het geheim van deze oplossing? Dat ligt in het feit dat we niet de gehele ruimte koelen maar alleen de racks. Zo maken we gebruik van relatief hoge watertemperaturen en energiezuinige EC-ventilatoren. Dit alles maakt de LCU CW een echte innovatie. 

De overheid beloont innovatie met financieel voordeel (EIA)

Dat gezegd hebbende… Innovatie loont. Letterlijk. 

Want de overheid beloont slimme innovaties – de  LCU CW komt hiervoor in aanmerking  – met de Energie Investering Aftrek (EIA). Zo krijg je als ondernemer een korting van 10% op je belasting. Dit is niet alleen een winst voor je budget. Ook positioneert het je bedrijf als een duurzame voorloper. Investeer in de toekomst, bespaar nu.

Waarom de LCU CW onmisbaar is voor jouw bedrijf

In elke werkomgeving, waar betrouwbaarheid niet alleen wenselijk maar vaak onmisbaar is, biedt de LCU CW een manier om operationele kosten te drukken. 

Tegelijkertijd verhoog je de betrouwbaarheid van essentiële systemen. Het is een universele oplossing om de efficiëntie van je IT-processen te bevorderen, ongeacht de specifieke uitdagingen of behoeften van je sector.

Of je nu te maken hebt met de noodzaak voor constante dataverwerking, de druk om je winstmarges te verbeteren, of de uitdaging om efficiënt te opereren in beperkte ruimtes: de LCU CW biedt een pad naar verbeterde energie-efficiëntie en kostenbesparing. Deze unit is ontworpen om een brede reeks van industrieën te ondersteunen in hun streven naar duurzaamheid en economische efficiëntie.

Zet jij de strategische stap naar duurzame innovatie?

Kiezen voor LCU CW betekent kiezen voor een duurzamere, efficiëntere toekomst. Het enige wat je nodig hebt is koud water. Heb je dit niet? Geen probleem, ook dit is te regelen via een chiller. 

Maak de keuze die elke sector overstijgt. Eén die spreekt tot de gedeelde ambitie om efficiënter, betrouwbaarder en duurzamer te zijn. Een vriendelijke kostenpost. 

Zet jij je volgende strategische stap naar slim IT-beheer? Voor meer informatie over de LCU CW klik hier

 

Reageren

 

 

Let op: een reactie wordt pas geplaatst na goedkeuring van een beheerder