Leestijd: 3 minuten

Garandeer IT-betrouwbaarheid met LCU CW’s optimale rackkoeling

Data verloren, processen gestopt, reputaties op het spel. Hitte is dé stille vijand voor al jouw IT-hardware. Denk aan servers die zo warm worden dat ze falen op cruciale momenten. De temperatuur in je lokale server- en networking racks? Die moet optimaal zijn. Niet alleen vandaag, maar voor altijd. 

In veeleisende omgevingen zoals die van jou wil je een betrouwbare basis voor je meest belangrijke systemen. Maak kennis met Rittals innovatieve rackkoelsysteem: de LCU CW. Deze vernieuwende koeloplossing past in jouw (bestaande) networking- en serverracks. Zo draait je IT-proces op volle toeren, altijd veilig en vertrouwd.

Het belang van optimale koelprestaties

Waarom is het zo belangrijk om je datasystemen te koelen? Elke graad boven het ideaal kost je jaren. Want de levensduur en betrouwbaarheid van je IT-apparatuur daalt bij drastisch oververhitting. Van twaalf jaar naar slechts drie of vier… 

Wil je minder vervangingen, minder uitval en meer rendement op je investering? De Liquid Cooling Unit Chilled Water (LCU CW) maakt dit realiteit.

Vergeet niet: ook de ruimte waar je al jouw data opslaat, wordt erg heet. Zo warm dat je traditionele airconditioning het vaak niet meer aan kan. Door de LCU CW in te zetten, zijn je pogingen om de hitte te bedwingen verleden tijd. 

Want 8 kW aan koelvermogen staat voor je klaar. Zo verzekert de constante en energie-efficiënte koude luchtstroom van 26 graden jou altijd van een betrouwbaar IT-proces.

Structureel betrouwbare processen

Met andere woorden: vertrouwde en veilige IT is geen luxe, het is een vereiste. De LCU CW staat synoniem voor structureel betrouwbare processen. Dat betekent minder storingen, minder uitval, minder zorgen. 

Hoe we dit garanderen? De geavanceerde inblaasregeling zorgt voor een constante luchttemperatuur naar de IT-hardware in het 19 inch rack. Dit houdt in dat elk component en elke server ieder moment optimaal en energie-efficiënt gekoeld wordt. De LCU CW biedt deze noodzakelijke zekerheid. 

Waarom de LCU CW noodzakelijk is

De LCU CW versterkt de kern van je bedrijfsvoering: betrouwbaarheid. In elke sector, waar de marge tussen succes en falen vaak ligt bij de continuïteit en efficiëntie van systemen, staat deze koeloplossing aan jouw zijde.

Het verhoogt niet alleen de levensduur van je apparatuur, maar optimaliseert ook je energieverbruik, wat leidt tot kostenbesparingen. Of je focus nu ligt op onafgebroken dataverwerking, het verbeteren van winstmarges, of efficiënt gebruikmaken van elke vierkante meter. De LCU CW is je sleutel tot economische voordelen en sterke procedures.

Deze unit is zorgvuldig ontworpen om een scala aan industrieën te ondersteunen, van kleine server- en computerruimtes tot micro datacenters (MDC), in hun missie naar duurzaamheid en operationele uitmuntendheid.

De nieuwe standaard voor jouw IT-omgeving?

In een wereld waar technologie steeds crucialer wordt, biedt de LCU CW een gevoel van zekerheid en vertrouwen. 

Door te kiezen voor een geavanceerde koeloplossing investeer je in de toekomst en betrouwbaarheid van je bedrijfsvoering. De voordelen spreken voor zich: langere levensduur van de IT-apparatuur, verminderde uitval en operationele excellentie. Je bedrijf heeft alleen koud water nodig. Heb je dit niet beschikbaar? Geen zorgen, een chiller inclusief vrije koeling kan dit voor je oplossen. 

Kies voor de LCU CW, en maak van betrouwbaarheid en optimale koelprestatie de standaard voor jouw IT-omgeving. 

Voor meer informatie over de LCU CW klik hier

Reageren

 

 

Let op: een reactie wordt pas geplaatst na goedkeuring van een beheerder