Leestijd: 2 minuten

New Basic outdoor behuizing

Outdoor

Breed inzetbare aluminium besturingskast

De besturing van installaties in de buitenlucht vraagt om een uiterst robuuste behuizing. De New Basic van Rittal is een outdoor behuizing van aluminium. Deze veelzijdige outdoor kast kan tegen een stootje en biedt het optimale binnenklimaat voor uw besturing.

Een goede outdoor behuizing beschermt uw besturing tegen fysiek geweld en de invloed van zon en regen. Daarom maakt Rittal de New Basic outdoor behuizing van aluminium, een materiaal dat licht is en toch sterk.

 • Oersterk
  De New Basic is gemaakt van aluminium AlMg3. Het resultaat is een uitermate robuuste buitenbehuizing. Aluminium kent namelijk een zeer hoge stijfheid en is 100% corrosiebestendig. Bovendien beschikt aluminium over gunstige EMC-eigenschappen.
 • Snel te plaatsen
  Aluminium is licht in gewicht. Hierdoor is het de New Basic outdoor behuizing in een mum van tijd te plaatsen, zonder zware machines.
 • Prima binnenklimaat
  Vocht, condensatie en hoge temperaturen vormen de grootste vijanden voor de levensduur van uw besturing. Daarom is de New Basic ontworpen met oog op een optimaal binnenklimaat. Het dubbelwandige dak voorkomt opwarming door de zon. De beschermklasse IP 55 biedt een uitstekende balans tussen waterbestendigheid én ademend vermogen. Actieve koeling of ventilatie is in de meeste gevallen niet nodig.
 • Goed beschermd
  Apparatuur in de buitenlucht moet goed worden beschermd tegen vandalen en andere ongenode gasten. De aluminium wanden kennen een hoge stijfheid en zijn afgewerkt met een poeder coating, uv-bestendig polyester. Het slot biedt ruimte aan een enkele profielcilinder, zodat onbevoegden er niet zomaar inkomen.
 • Er zit systeem in
  Dankzij de universele systeemprofilering passen alle toebehoren uit het indoorsysteem van Rittal ook in de New Basic outdoor behuizing. Denk hierbij ook aan klimatisering, stroomverdeling en kastverlichting…

> Ontdek meer over de New Basic outdoor behuizing

> Neem contact op met Rittal voor advies