Leestijd: 2 minuten

Rittal News 1/2017 is uit

Visie

Een heldere visie voor duurzaam succes

In deze editie van Rittal News blikken we vooruit op de toekomst van de informatie- en maakindustrie. De slimme producten en diensten die hier worden gepresenteerd weerspiegelen de toekomstvisie van Rittal. Zij spelen in op nieuwe kansen en uitdagingen voor duurzaam succes.

Technologische vindingen volgen elkaar steeds sneller op. Ook bij Rittal innoveren we doorlopend, om ons product- en oplossingenaanbod (Rittal – The System) optimaal te laten aansluiten bij een continu evoluerende markt. Hiermee leveren wij een duurzame bijdrage aan de verdere professionalisering, efficiëntie en veiligheid van processen en systemen.

In dit tijdperk van vergaande digitalisering migreren steeds meer ondernemingen naar de cloud. Rekenkracht en opslagcapaciteit wordt voor iedereen toegankelijk en betaalbaar, vergelijkbaar met elektriciteit uit de wandcontactdoos. Deze groei van ‘IT as a service’ is mede mogelijk dankzij efficiënte datacenters die hun IT-infrastructuur op componentniveau optimaliseren en door slimme oplossingen in eigen huis, die de koppeling tussen cloud-diensten en interne processen soepel en veilig laten verlopen. Rittal TS IT racks en OCP racks aan de datacenter zijde en Rittal Hybrid Cloud Packages aan de zijde van het midden- en kleinbedrijf brengen deze optimalisatiemogelijkheden nu binnen ieders handbereik.

Ook in de maakindustrie zijn de effecten van de digitale revolutie al duidelijk zichtbaar. Nieuwe ontwikkelingen, waaronder het Internet of Things (IoT) en de digitale verknoping van productiemiddelen, helpen de sector vooruit. Maar hoe behoud je de regie over je eigen data en primaire bedrijfsprocessen? Ook daarover meer in dit magazine, waarbij we bijzondere aandacht schenken aan ‘Internet on the Edge’, met technische oplossingen die het beste van twee werelden combineren: het gebruiksgemak en de kostenvoordelen van de cloud en de controle en bedrijfszekerheid van eigen databeheer.

Door zicht te houden op internationale trends en de nieuwste technologische ontwikkelingen scherpen wij onze visie voortdurend aan. Daarvoor struinen Rittal medewerkers internationale beurzen en congressen af en organiseren zij seminars, workshops en themadagen in de Rittal Technologie- en Trainingscentra. En overal luisteren zij aandachtig naar de wensen en meningen van alle marktpartijen. De waardevolle informatie en oplossingen die dit oplevert willen wij in deze Rittal News graag met u delen.

Bekijk eBook Rittal News

 

Reageren

 

 

Let op: een reactie wordt pas geplaatst na goedkeuring van een beheerder