Leestijd: 2 minuten

Even schakelen met… Beenen B.V.

Bewerkingsservice

Hoogwaardige mechanische bewerkingen, montages en afwerkingen voor al uw type Rittal kasten: dat is waar de Rittal Bewerkingsservice voor staat. Deze service is een uitkomst voor een bedrijf als Beenen B.V., een systeemintegrator die opdrachtgevers integrale automatiseringsoplossingen biedt om slimmer, veiliger en duurzamer te produceren. Harry van Wieren, accountmanager Industrial Automation bij Beenen, vertelt waarom de bewerkingsservice het werk van het bedrijf makkelijker maakt.

Als systeemintegrator ontwerpt en realiseert Beenen besturingsinstallaties en industriële automatisering voor de voedingsmiddelenindustrie, infra en watertechnologie. Omdat goede monteurs tegenwoordig lastig te vinden zijn, besteedt Beenen de bewerking van de panelen uit aan Rittal. Niet alleen zorgt dit ervoor dat Beenen het personeel optimaal kan inzetten, ook worden de panelen geautomatiseerd bewerkt waardoor de faalkans vermindert en er een hoogwaardiger eindproduct wordt opgeleverd.

Wilt u meer weten over de voordelen van de Rittal Bewerkingsservice die Beenen ervaart? Kijk hieronder de video:

Bent u geïnteresseerd in onze bewerkingsservice? Reken eenvoudig uit wat u kwijt bent aan onze service met onze calculatietool. Met deze tool berekent u de prijzen voor mechanische bewerkingen, of het spuiten in een afwijkende kleur. Kies het te bewerken kasttype, geef het aantal sparingen in de aangegeven categorieën op en kies de kleur op RAL-codes. Hierna volgt een brutoprijs van het geheel.  

Tags Bewerkingsservice Kastsystemen

Reageren

 

 

Let op: een reactie wordt pas geplaatst na goedkeuring van een beheerder